HEGYKÖZCSATÁRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG
WEBSITE TRANSLATE
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
IMAHÉT 2018
 
IMAHÉT 2016
 
IMAHÉT 2014
 
IMAHÉT 2013
 
IMAHÉT 2012
 
HEGYKÖZCSATÁRI IMAHÉT 2011
 
HEGYKÖZCSATÁRI IMAHÉT 2010
 
KONFIRMÁLÁS 2012
 
NŐSZÖVETSÉGI ZÁSZLÓAVATÁS
 
KARÁCSONY 2009
 
FŐMENÜ
 
HASZNOS LINKEK
 
KAPCSOLÓDÓ LAPOK
 
BLOG
Friss bejegyzések
2010.03.09. 18:41
2009.02.11. 20:00
Friss hozzászólások
 
ÓRA
 
NAPTÁR
2020. Június
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
<<   >>
 
LÁTOGATOTTSÁG
Indulás: 2007-12-29
 
SZÓTÁR
 
PPS - EK
 1. PPS – ek EGYHÁZI 1
 2. PPS – ek EGYHÁZI 2
 3. PPS – ek ÉRDEKES 1
 4. PPS – ek ÉRDEKES 2
 5. PPS – ek ÉRDEKES 3
 6. PPS – ek ÉRDEKES 4
 
INNEN VOLTAK

counter
 
KERESZTYÉN ÉNEK VIDEÓK
 
TE ERŐT ADSZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Vendégkönyv
2020.04.20. 16:01 Idézet
Vendég
Jó az oldal! Vendég

2013.04.20. 19:19 Idézet

Áldás, békesség kedves Hagyközcsatáriak!

Köszönöm a mi Urunknak, nagytiszteletű Miklós Csaba Péter lelkész úrnak és Mészáros Károly főgondnok úrnak, hogy megkerestek és meg is találtak. Ezúton kérem Urunk áldását rájuk és a gyülekezetre addig is amíg nem találkozunk személyesen.

Tisztelettel

Kádár Péter a néhai Kádár Miklós hegyközcsatári lelkipásztor unokája

a szentendrei gyülekezet presbitere.


2010.08.31. 12:23 Idézet

Békesség Istentől!

Köszönjük  szépen a jó tanácsokat,  a honlapunkkal kapcsolatban. Nagyon örültünk neki, főleg  azért mert Öntől  kaptuk őket, mivel az Önök honlapja  ihletett meg bennünket és készítettük el a saját oldalunkat.

A  jó tanácsokat  igyekszünk megfogadni, de  lenne egy kérésünk: nem tudjuk hogyan kell  kicserélni az oldalsávokon a címek színét és ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni .

Előre is nagyon szépen köszönöm!  Isten áldása kísérje további munkáját is.

                                                                                   Mély tisztelettel:  Wittman Mónika belényesújlaki  Iketag.

 


2010.07.07. 21:13 Idézet

 Üdvözlöm és gratulálok Zsiga ehez a tartalmas szines honlaphoz. Nagyon szépnek és tartalmasnak találom.Látom hogy szívvel -lélekkel Magyar vagy.Nagyon szépek az új énekek.Még sosem hallottam ezeket, de nagyon megérintette aszivem.Emiliát üdvözlöm és puszilom.Jó lenne ha többet írnánk vagy beszélgetnénk egymással.                                                                                                                                                                                                                                                                       Testvéri szeretettel.Oszterman Gyuláné    Ica  Alacska.


2010.02.14. 16:48 Idézet
Egy lány aki hisz Istenben!

MINDNEKI HIGYEN A JÓ ISTENBEN MÉG NEM KÉSÖ!.NAGYON FONTOS HOGY MINDEN NAP IMÁDKOZ ISTENHEZ!. HA VALAMI NYOMJA A SZIVEDET MOND EL ISTENEK ÉS A JÓ ISTEN MEGSEGIT TÉGEDET!:). NAGYON FONTOS, HOGY SZIVEDBEN NE A HARAG LEGYEN, HA NEM A SZERETETT ISTEN SZERETETTE!. NEM ELÉG HOGY HISZEL ISTENBEN DE! MOND EL MINDENKINEK AKIK EDDIG MÉG NEM IGAZÁN HITTEK ISTENEBN HOGY DE!  ISTEN VAN ÉS ÖRÖKKÉ VELÜNK LESSZ!. BOCSÁSS,MEG AZ ELLENSÉGEIDNEK ÉS AZOKRA IS AKIKRE HARAGSZOL INKÁBB MOND EL NEKIK HOGY ISTEN MILYEN CSODÁLATOS!:). NAGYON REMÉLEM HOGY A VILÁGON MINDEN EMBER MEGTÉR ÉS CSAK A JÓ ISTENBEN FOG HINNI!. MERT HIT NÉLKÜL NEM LEHET ÉLNI!!!!!!!!!. AKI HISZ ISTENBEN AZ "EL NEM VESZ"!. ÉS KIVÁNOM HOGY MINDEN EMBER ÉLJEN SZERETETTBEN,MEGÉRTÉSBEN,ÉS HITBEN HOGY LEGFÖKÉPEN HOGY HITBEN ÉLJEN!. MERT EZ NAGYON FONTOS DOLOG!. SOKAN NEM IS TUDJÁK HOGY EZ MENNYIRE FONTONS DOLOG!. KÉRLEK,HOGY MOND EL MINDENKINEK HOGY ISTEN VAN ÉS VELÜNK LESSZ ÖRÖKKÉ!.ÉS AMI A LEGFONTOSABB HOGY HGYENEK  AZ EMBEREK!. KÖSZÖNÖM HOGY ELOLVASTAD!.


2009.05.27. 16:23 Idézet
Fannika12342


2009.04.06. 15:32 Idézet
Kedves Zsiga! Köszönöm látogatásodat, és bejegyzésedet a vendégkönyvünkben. Szeretnék kérni Tőled, vagy tőletek. Találtam Nálatok két történetet, és ha hozzájárultok feltenném a honlapunkra, természetesen forrásként honlapotokat megjelölve. "Egy pohár kristálytiszta víz és A fehér zsebkendő" lenne a két kiválaszott történet. Honlapotok linkjét is feltenném a barátaink weblapjai közé ha megengeditek. Oldalaitokon találkoztam a tékozló fiú példázattal. Ezt megerősítésnek fogadtam el programunkhoz, ugyanis gyülekezetünk Börtönmissziós csoportja ápr.9-én ezt a történetet adja elő szindarab változatban egyik budapesti börtönünkben, amelyben én is részt veszek. A fehér kendő története pedig nagyon kapcsolódik az eltékozolt élet felismeréséhez. Szeretettel várom válaszod. Áldjon az Úr! István

2009.04.05. 21:33 Idézet
Kedves Zsiga! Gratulálok honlapodhoz, nagyon értékesnek találom. Biztos vagyok abban, hogy az Úr megáldja szogálatodat, és az ide látogatók szívükbe fogják zárni Isten evangéliumát. Szeretettel várlak honlapunkon, www.havannacsoport.lapunk.hu. Isten áldjon! HACs nevében B.István

2009.03.19. 20:37 Idézet

 Kedves Zsiga,kedves Testvérek!Nagyon tetszik a honlap,örülök hogy rátaláltam.Régebben nagyon sokat jártam Erdélyben,és  szivembe zártam az ottani magyarságot.Ezért szeretném felvenni a kapcsolatot erdélyi testvérekkel.amennyiben ez lehetséges.!Szeretnék levelezni,és barátságot kialakitani . Ha van aki szivesen levelezne,nagyon örülnék neki.                                Testvéri szeretettel:Éva  Magyarországból    Az Úr áldását

 

 


2009.02.25. 21:49 Idézet

Áldjom meg az Úr benneteket!

Örülök ,hogy megnézhettem az oldalt ,kedves Zsigmond.

A linkedet felteszem majd a Testvérek oldalára ,ha nem bánod.

Remélem ,az igéretednek híven meglátogatsz .....:)

Testvéri szeretettel

Lois

 


2009.02.01. 19:00 Idézet

  Gratulalok a honlaphoz nagyon szep es szines.Veletlenul talaltam az oldalra de nagyon orulok neki.Nem szoktam jarni Csatarba  es nincs semmi kotodesem a faluhoz,de rendszeres olvasoja leszek az oldalnak.Csodalatosak az enekek es az imatsagok.Jo lenne ha a mi varadi gyulekezetunknek is lenne ilyen szep honlapa.Kivanok sok sikert es egeszseget a tovabbi munkahoz.

Kedves Gyöngyi!

Nagyon szépen köszönjük , hogy meglátogatta honlapunkat és elnyerte tetszését, máskor is visszavárjuk! Kérem adjon öleteket mit látna , olvasna szívesen a honlapunkon. Nekünk az az elvünk, hogy ne csak nekünk tetszedjen, hanem, sőt, az olvasóinknak és próbáljunk igazodni az ők elvárásaihoz, ezért kérem ha vannak ötletei segítse munkánkat!

Ha van rá igény szívesen segítek az Önök gyülekezetének is egy honlap elkészítésében és rendszeres frissítésében.

Tisztelettel Tóth Zsigmond- presbiter : admin


2008.11.06. 09:46 Idézet

HŰŰŰ A NEM JÓJÁT!!!! NAGYON SZÉP LETT A HONLAPOTOK KEDVES ZSIGA BARÁTOM, NEM AZÉRT ,HOGY A MÁSIK NEM VOLT SZÉP DE EZ MÉG SZEBB!!! LÁTOM MEGY A MUNKA NÁLATOK ÉS SZÉP ERDMÉNYEKET IS ÉRTEK EL. KÍVÁNOM ISTEN ÁLDÁSÁT MINDNYÁJATOKRA!

Bakó Géza - Melbourne - Ausztrália

 

Köszi Géza, nektek is hasonlókat, de azért a dícséretet nem kell eltúlozni.Adjatok ötleteket, mit olvasnátok szívesen.

Zsiga


2008.11.04. 17:33 Idézet

Kedves Zsiga nagyon örülök hogy létrejött ez az oldal,rendszeresen szoktam nézegetni és nagyon örülök hogy így fejlődik Csatár.Igaz hogy én nem Csatárban születtem de szüleim igen és minden nyári szünidőt ott töltöttem a nagyszüleimnél ami nagyon csodálatos volt ezért is örülök hogy sokmindent tudok meg a falurólEgy kérdést szeretnék feltenni Csatárban van e internet. mert a régi ismarőseimmel is szeretnék kapcsolatba kerülni.Kívánok további sikeres munkát és nagyon jó egészséget Dorsonczki Gabriella Debrecenből

Kedves Gabriella, örülök hogy rendszeres látogatója vagy honlapunknak, igen van internet a faluban. Ami az ismerőseiddel való kapcsolat felvételt illeti , ha akarod szívesen segítek, írj nekem a következőre : belacet@yahoo.com- ra .

Tóth Zsiga


2008.10.14. 22:38 Idézet

Kedves Zsiga bácsi! Teljesen véletlenül találtam erre az oldalra,de nagyon jóleső érzéssel néztem végig az egészet. Minden elismerésem a kiváló munkáért!!!Mindig is tiszteltem a fiatalok irányába való nyitotságát,de úgy látom ez érvényes bármilyen területen. Valamikor nagyon sokat beszélgettünk és ezért a korkülömbség ellenére is jóbarátnak tartottam! Bár nem volt ez nagyon szoros barátság, én mégis bevallom büszke vagyok rá! Kívánok további sikeres munkát és Istentől megáldott boldog esztendőket,hogy még sok szépet tudjon írni a mi kis csatárunkról!Tisztelettel Bálint(Szabó Gyöngyike)!

Kedves Göngyike, nagyon szépen köszönöm dícsérő szavaidat, de nem csinálok és semmi különöset csak azt amit szeretek. Igen emlékszek azokra a beszélgetésekre , ma is szívesen segítek a fiataloknak. és bárkinek akinek tudok. Szívesen látunk máskor is a honlapunkon, mondd el véleményed, adj ötletet.

Tóth Zsiga


2008.10.14. 20:27 Idézet

Nagyon megmelegítette a szívemet az Önök gyülekezetéről látott beszámoló . Jó volt látni Jakab Ernő osztálytársamat , hogy Ő is prezsbiter , meg Tóth Ferit , aki szintén Pályi születésü .

Nagyon örültem még annak is , hogy a templomba a padok megteltek emberekkel .. Ugyanis pár éve amikor Csatárba jártam , ismerősöm a jehova templomukkal dicsekedett .

Érdekesség , hogy itt Pest megyébe a templom mellett cintermet nem láttam , mint ami Önök templománál és Pályiban is található .

Mégegyszer nagyon tetszik a honlap , nagyon értékes és fontos információkhoz lehet hozzájutni az olvasónak , nekünk is megkell tanulni az értékeinket átadni a fiainknak , mint ahogy tanitják mások is , hogy mondd el fiaidnak és az ő fiainak . Azt hiszem kevesen tudják a helytörténetüket ezerkétszázas évekre vissza vezetni . Azok az ősök milyen csodálatos templomot tudtak építeni , amit a mai embernek csak meg kell becsülni . Szivből gratulálok , kérem életükre és munkájukra Isten gazdag áldását , üdvözlettel Lovadi Ibolya Kiskunlacházáról .

Magunkról röviden , a fiam utolsó éves teológus hallgató , de már dolgozik a vak misszióba , és holnap nagy ünnepségre készülnek , ugyanis sikerült egy brejirrásu nyomtatót vásárolniuk , és holnap lessz az átadása .

Kedves Ibolya, nagyon szépen köszönjük dícsérő szavait és azt hogy rendszeresen látogatja honlapunkat. Elkezdtem építeni az Ön szülőfaluja Egyházközségének is a honlapját, itt a LINK oldalunkon megtalálja az elérhetősségét. Szívesen vesszük hozzászólásait , véleményét , javaslatát a jövőben, kívánjuk életükre és munkájukra Isten gazdag áldását , üdvözlettel

Tóth Zsigmond

 


2008.09.27. 23:33 Idézet

Szia! Nézd meg te is a Vasadi Református Gyülekezet honlapját! Írj a Chat-be, a Vendégkönyvbe és a Fórumba!
Ha cserélni szeretnél, írj a Vendégkönyvbe! Jó nézelődést!

Megnéztem, szép gratulálok, de a mienk szebb!!!!

Tóth Zsigmond


2008.09.12. 16:07 Idézet

Jo napot kivanok!

Reg nem voltam mar fenn ezen az oldalon,most volt egykis idom es orommel latom az ujjitasokat.

Pontosabban a Biblia olvaso Kalauzt es Hirek Cikkek,erdekes es tartalmas,nekem tetszik!

Udvozlettel Eniko

Köszönjük Enikő , hogy itt jártál, gyere máskor is hisz olyan jók a javaslataid.

Tóth Zsigmond


2008.07.08. 20:01 Idézet

Nagyon orulok, hogy ratalaltam az egyhazkozseg honlapjara.  Alaposnak szinesnek es gazdagnak talalom.  Aminek kulonosen orulok, hogy latom az oldalt rendszeresen frissulni aktualis esemenyekkel, kepekkel, adatokkal.

Tobbszor megfordultam a Csatari gyulekezetben, es mindig orommel voltam ott, hiszen oszinte melegszivu emberekre talaltam.

Isten gazdag aldasat kivanom a gyulekezet eletere, a szolgalattevok szolgalataira, es Toth urnak sok erot a honlap tovabbi gondozasahoz.

Testveri szeretettel es tisztelettel Spurigan Zoltan, kantor.

Köszönjük szépen hogy rendszeresen látogatja honlapunkat!

Tóth Zsigmond

 

 


2008.07.03. 11:06 Idézet

Kedves Toth Zsigmond!

Nem feltetlenul arra gondoltam hogy azt lassam mi zajlik a dj-ben,hanem pld. eskuvoi,kereszteloi ceremoniakat,video felveteleket egyes templomi predikalasokrol,vagy kepeket ha valki fontosabb szemely jon ,merthogy az esemenyekbe bar be van irva,ennyi ,mast nem tudunk tovabb(mirol volt szo,mirol predikalt,milyen megallapods jott letre,stb.)persze ezek csak peldak voltak;de nem feltetlenul videofelvetel,ha nincs ra mod,de legalabb leirni mi tortent nem csak azt mi fog vagy ki jon.

Varom valaszat.

udvozlettel Eniko

Természetesen Enikő figyelembe vesszük ezeket a javaslatokat , egy kis türelmet kérünk! Nagyon jó ötlet, várjuk további javaslatait.

Tóth Zsigmond


2008.06.27. 14:58 Idézet

Hát igen.   a konfirmáláskor való térdepléshez hozzászólva  én már 26 éve Konfirmáltam,de ugyan ez volt a ceremónia .Egy lány egy fiu fejére helyezte  a tiszteletes a kezét és  úgy áldott meg bennünket .Pedig az én falum Albis 70 km-re van Hegyközcsatártól.A térdeplés csak ez alkalommal van,amugy nem térdepelnek a reformátusok. Emese.

Így van Emese én is emlékszem rá!!!!!

Zsiga


[46-27] [26-7] [6-1]

 
HARANGSZÓ

KLIKK A BANNERRE

 

 
INGYEN KÉPESLAP SZERETTEINEK
 
TEMPLOMUNK

 
HARANGSZÓ REFORMÁTUS ÚJSÁG
 
PRÉDIKÁCIÓK
 
ADVENT
 
ÉRDEKESSÉGEK
 
CHAT , TÁRSALGÓ
 
 
 
NÉVNAPOK

 

 
EGYHÁZI ZENE VIDEÓK
 1. HINNI TANÍTS URAM
 2. Szívemet hozzád emelem !
 3. Ó Sion, ébredj !
 4. Aki nékem megnyiltál
 5. Az Úr csodásan működik
 6. Isten szívén megpihenve...
 7. Az Úr csodásan működik
 8. Erős vár a mi Istenünk
 9. Óh mi hű barátunk, Jézus
 10. Ne félj !
 11. Velem vándorol
 12. 111-es Zsoltar, Davide
 13. 139-es Zsoltar
 14. 145.Zsoltar-David zsoltara
 15. A világ Megváltója
 16. Az ajtód előtt állok!
 17. Ki Istenének átad mindent !
 18. Maradj velem!
 19. Szózat
 20. Óh, mily kedves név
 21. Ady: Karácsonyi rege
 22. Boldog ember !
 23. Uram áldalak !
 24. Jézus, te égi szép !
 25. Jöttem Jézusom...
 26. Szelíd szemed Úr Jézus
 27. Vágyom én
 28. Lelki probáimban !
 29.  

 
ITT A TE GÉPED

IP

 
A LEGFRISSEBB HÍREK
 
KURZOR
Free Angel ani MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

 
JELENLEG

LÁTOGATÓ VAN ITT

 
KÓRUS
 
EMAIL

              

 
KERESZTYÉN FILMEK

KERESZTYÉN FILMEK

 

Mózes I. rész

Mózes II. rész

Dávid I. rész

Dávid II. rész

Ábrahám 

Jákob

József I. rész 

József II. rész

Jézus története 

A Jelenések Könyve 

Pál apostol élete 

Apostolok cselekedetei 

Eszter Könyve

Mária Magdolna története

Jézus és a szamariai asszony

 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!